Novellfilm och Moving Sweden

Den allra sista omgången av novellfilmer börjar bli färdiga. Andra och jag har sett alla 6 filmer nu. Det är en fin samling filmer; ovanliga porträtt, berörande samhällsskildringar, skruvad komik och udda perspektiv (t ex är det en hjärna i en huvudroll).  En härlig final på Novellfilmssatsningen.  Filmerna kommer som vanligt att ha sin premiär på Göteborg Filmfestival och sedan visas på SVT.

Samtidigt som detta, börjar Moving Sweden ta alltmer fart, ansökningstakten har verkligen ökat under hösten. Roligt att allt fler får upp ögonen! Vi märker också att det är en hel del frågor om finansieringen – och nu har vi förtydligat informationen. Se http://www.sfi.se/sv/varastod/Produktionsstod/Moving-Sweden/ Och har ni fortfarande frågor, så är det så klart bara att mejla. Eller ringa. Vi svarar så snabbt vi bara hinner.

Imorgon är det kortfilmsvisning här i Filmhuset (kl 19.30 i bio Mauritz), Stockholms filmfestival har visning av de filmer som är nominerade till Ikm film-stipendiet. Läs mer om om stipendiet och se hela programmet här: http://www.stockholmfilmfestival.se/sv/festival/2013/program/section/22

Vi ses!

Lina_small

Lina Norberg Johansson

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s